Become Famous

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf waar er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan op een van onze vacatures!

Logistiek administratief medewerker

Wie ben jij?
Allereerst hopen we dat je een tof persoon bent met een goed gevoel voor humor, een flinke dosis energie en dat je je hart hebt verloren aan de dynamiek van de Antwerpse haven. Het is noodzakelijk dat je al enige ervaring hebt in een soortgelijke functie en dat je een bachelor of gelijkwaardig diploma hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en is een goede kennis van de Franse taal, een flinke plus. Voorts zijn je administratieve vaardigheden goed ontwikkeld en pik je nieuwe systemen snel op. Als je dan ook nog eens collegiaal en stressbestendig bent én vanuit gewoonte in kansen denkt, dan willen we je graag snel ontmoeten!

Wie zijn wij?
FPS Famous Pacific Shipping B.V.; “Famous” in de volksmond. Een jonge en dynamische onderneming, actief in de containergroepage. We onderhouden wereldwijd diverse inkomende en uitgaande groepagediensten. Onze kantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Rotterdam.

Wat ga je doen?
Samen met je team ga je de goederenstromen vanuit ons wereldwijde agentennetwerk door Europa begeleiden. Je staat in voor het regelen van zeevrachten, hebt contact met de agenten en informeert hen dagelijks over de actuele stand van zaken. Daarnaast beheer je de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. In deze rol ben je steeds snel aan het schakelen en bedenk je steeds kritisch hoe de klanten het beste geholpen kunnen worden.

Wat krijg je ervoor?
Je krijgt een goed, competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen. Je komt te werken in een klein en gezellig team van echte professionals; bij mensen die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Je werkplek is voorzien van alle benodigde, moderne middelen. Binnen de FPS organisatie en binnen het team Antwerpen heerst een heel prettige, collegiale sfeer. We vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor fun en ontspanning. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit; doen we mee aan hardloopwedstrijden, voetbaltoernooien, gamen we tegen elkaar, organiseren we jaarlijks een groot feest en gaan we met de teams lekker uit eten.

Wil je Famous worden?
Mail dan vandaag nog je CV naar marjolein@rhhbv.nl. Eerst even bellen kan natuurlijk ook, bel HR/ Marjolein Zonneveld Piek +31 – 10 – 78 90 664.

Subscribe to our Famous newsletter and stay up to date with our latest developments.