Medewerker Customer Service

Klaar voor een nieuwe uitdaging in een omgeving waar je écht kunt groeien? Zoek jij een plek waar je dagelijks wordt geïnspireerd en waar je jouw carrière een serieuze boost kunt geven? Kom dan ons team versterken bij FPS Famous Pacific Shipping B.V.

Over ons

Wij zijn een bruisende logistieke krachtpatser gevestigd in het kloppende hart van de Rotterdamse Waalhaven. Met bijna 100 enthousiaste professionals aan boord, zijn wij gespecialiseerd in containergroepage. Ons netwerk? Wereldwijd, van lokale klanten tot internationale partners. Bij Famous draait alles om plezier in je werk; dat zie je, dat voel je en dat merken onze klanten. Omdat wij geloven dat gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot succes, zetten wij altijd in op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV of met eigen vervoer.

 Wat ga je doen?

Bereid je voor om onze klanten en internationale agenten dagelijks te voorzien van strakke offertes en snelle antwoorden op al hun vragen. Of je nu mailt of belt, jij zorgt ervoor dat elke klant de beste service krijgt. En het stopt niet bij je dagelijkse taken; je krijgt de kans om je skills verder aan te scherpen door een avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC in Rotterdam te volgen, met zelfs de optie om door te groeien naar een Fiata – diploma Freight Forwarder.

Wat bieden wij jou?

Zin in een plek waar je niet alleen maar werkt, maar ook echt kunt groeien en bloeien? Dan zit je bij FPS Famous Pacific Shipping helemaal goed! Als onze nieuwe medewerker Customer Service kun je rekenen op:

 • Een prima salaris dat past bij je skills
 • Vergoeding van je reiskosten
 • Pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een warme, collegiale sfeer
 • Uitjes die je niet wilt missen en events waar nog lang over wordt nagepraat
 • Elke vrijdag een heerlijke lunch om het weekend goed te beginnen

Medewerker Customer Service FPS worden bij FPS Famous Pacific Shipping B.V.? Solliciteer direct!

Enthousiast geworden over de functie maar heb je nog vragen? Neem dan contact op via 010- 78 90 663 of stuur een mail naar personeelszaken@rhhbv.n

Declarant

Wie ben jij?
We zoeken een sympathieke collega met een flinke dosis energie.
Ben jij die ervaren declarant voor wie invoeraangiften, uitvoeraangiften, doorvoeraangiften, douanetarieven, fiscale vertegenwoordiging en bezwaarprocedures, eigenlijk gewoon gesneden koek is?

We hebben een collega nodig die niet alleen de skills heeft op het gebied van douanewerk maar ook iemand die sociaal vaardig is en een echt klantgerichte aanpak heeft. Overtuigend, dienstverlenend en communicatief sterk ontwikkeld.

Bij ons krijg je de kans om je op alle facetten van het douane-vak te storten. Met precisie, uiteraard. Nauwkeurigheid is ook jouw tweede natuur. Anders was je nooit declarant geworden.
Voel je je al aangesproken?

Wie zijn wij?
FPS Famous Pacific Shipping B.V.; beter bekend als Famous. Een bruisende, logistieke familie met bijna 100 enthousiaste teamleden, allemaal echte aanpakkers. Onze specialiteit? Containergroepage, en daar zijn we behoorlijk goed in. Klanten en agenten over de hele wereld, vertrouwen dan ook dagelijks op ons. Onze drive? Plezier hebben in wat je doet; dat straalt op alles af. De klant merkt het, wij voelen het, en het betaalt zich uit. Onze thuisbasis is de Rotterdamse Waalhaven. Makkelijk te bereiken, of je nu kiest voor eigen vervoer of het openbaar vervoer.
Samengevat: wij zijn Famous en we maken van logistiek een feest.

Wat bieden we jou?
Hier draait het niet alleen om werk, we zijn een club van harde werkers die elkaar nooit uit het oog verliezen. Reken op een leuke werkplek, goed geld, reiskostenvergoeding, een pensioenpot én wij betalen alle opleidingen en cursussen die je nodig hebt.
Bij Famous staat gezelligheid hoog in het vaandel. Plezier tijdens het werk maar ook daarna. We gaan regelmatig samen op avontuur, van de Harbourrun tot voetbaltoernooien en legendarische feesten. Vrijdagen vieren we met een luxe lunch. Bij Famous ben je niet zomaar een collega; je bent onderdeel van een team waar gezelligheid en samen presteren de boventoon voert.

Wanna become Famous?
Kom maar op! Stuur vandaag je CV naar personeelszaken@rhhbv.nl
Of bel ons op 010- 78 90 663.

Expediteur

Wie ben jij?
Iemand met een hoop energie én een gevoel voor humor. Dat zouden we alvast fijn vinden.
Okee, en een beetje relevante ervaring -bij voorkeur binnen een import zeevrachtafdeling- is ook belangrijk. Verder is je Nederlands vloeiend en is je Engels ook zeker goed te noemen. Je bent in staat zelfstandig te werken en je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?

FPS Famous Pacific Shipping B.V.; “Famous” in de volksmond. Een jonge en dynamische onderneming, zo’n honderd man/vrouw sterk en actief in de containergroepage.
We hebben kantoren in Rotterdam en Antwerpen en onze specialiteit is het onderhouden van wereldwijde inkomende en uitgaande groepagediensten. En we groeien maar door!

Wat ga je doen?
Samen met je team houdt je je bezig met de afhandeling van de zendingen die uit onze groupage containers komen maar ergens anders in Europa afgeleverd moeten worden, zogeheten DAP/DDP zendingen. Dat betekent snel schakelen en steeds bedenken waarmee de ontvanger het beste geholpen is. Het bieden van een hoogwaardige service vinden we misschien wel het allerbelangrijkst. Steeds die stap extra zetten. Spreekt het jou aan?

Wat krijg je ervoor?
Je komt te werken in een team van professionals; bij mensen die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Je krijgt een mooie werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. Er heerst een fijne, collegiale sfeer en we vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor ontspanning en fun. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit en doen we mee aan voetbaltoernooien, gamen we tegen elkaar, organiseren we jaarlijks een groot feest en gaan we met de teams lekker uit eten.

Wanna become Famous?
Mail dan vandaag nog je CV naar personeelszaken@rhhbv.nl
Eerst even bellen kan natuurlijk ook. Bel 010 – 78 90 663.

Logistiek Administratief Medewerker

Wie ben jij?
Een energiebom met gevoel voor humor. Dat hopen we. Maar ook dat de Rotterdamse haven je tot je kruin toe fascineert en je er graag elke dag met je neus middenin zit. Handig als je het MBO-diploma van het scheepvaart- en transport college (STC) al op zak hebt. En anders haal je dat gewoon alsnog terwijl je bij ons de praktijkkant leert. Het zou ons heel goed uitkomen als je al wat ervaring hebt opgedaan in een logistieke/administratieve functie maar het is geen must. Met drive en motivatie kom je bij ons al een heel eind.

Wie zijn wij?
FPS Famous Pacific Shipping B.V.; “Famous” in de volksmond. Een succesvolle, logistieke club met bijna 100 medewerkers, druktemakers wel, gespecialiseerd in containergroepage. Klanten en agenten zitten werkelijk over de hele wereld. Onze belangrijkste drijfveer: plezier hebben in wat je doet. Dat straal je uit, dat merkt de klant en dat betaalt zich uit. We zitten in de Rotterdamse Waalhaven. Prima te bereiken met eigen vervoer en met OV.

Wat ga je doen?
Samen met je team ga je de goederenstromen begeleiden. Je organiseert transporten van A tot Z. Of duidelijker nog: je houdt je agent steeds op de hoogte van waar zijn/haar zending zich bevindt. Dat is dus wereldwijd. Je geeft veel informatie en beantwoordt alle bijkomende vragen. Ook irritante. Per mail en per telefoon. Om het vak echt te leren ga je de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC in Rotterdam volgen. Dan heb je de basis. Daarna volgt de opleiding Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder. Wij betalen je opleidingen, vanzelfsprekend.

Wat krijg je ervoor?
Een team van professionals; collega’s die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Je krijgt een prettige werkplek voorzien van alle moderne middelen, een prima salaris, we vergoeden je reiskosten, sparen alvast mee voor je pensioen en we betalen alle benodigde opleidingen en cursussen. Famous kenmerkt zich door de goede werksfeer. We vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor fun en ontspanning. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit; doen we bijvoorbeeld mee aan de harbourrun, voetbaltoernooien, gamen we tegen elkaar, organiseren we jaarlijks een groot feest en gaan we lekker met elkaar uit eten. O ja, en elke vrijdag trakteren we je op een luxe lunch.

Wanna become Famous?
Waar wacht je nog op? Mail je CV vandaag nog naar personeelszaken@rhhbv.nl. Bellen kan ook. We horen je graag op 010 – 78 90 663.

Senior Software Engineer

Bij ons draait alles om teamwork, het creëren van mooie softwareoplossingen én het gebruik van het krachtige Azure-platform. We zijn een toonaangevend logistiek bedrijf die met behulp van Azure en zijn serverless componenten ernaar streeft om logistieke processen soepeler te laten verlopen en onze klanten blij te maken. Bij ons wordt er ook ruimte gecreëerd voor leuke activiteiten en hebben we een werkomgeving waarin flexibiliteit centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Senior C# Software Engineer ben je onderdeel van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van complexe serverless applicaties op het Azure-platform. Met jouw uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van C#, Azure en serverless concepten ben je in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en technische uitdagingen te overwinnen. Je werkt samen met een enthousiast, oplossingsgericht team van ontwikkelaars. In onze platte organisatie heerst een open cultuur waarin we elkaar niet verwijten, maar samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt ruime ervaring als Senior C# Software Engineer.
 • Je hebt kennis van Azure-services zoals Azure SQL, Functions, WebApps en Queues.
 • Je vindt het leuk om kennis te delen en anderen te coachen.
 • Je hebt een passie voor innovatie, bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bent in staat om technische uitdagingen om te zetten in creatieve oplossingen.
 • Je waardeert een open en respectvolle werkcultuur, waarin ideeën worden gedeeld en iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar bijdrage te leveren
 • Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal

Wat bieden we?

 • Een uitdagende werkomgeving waarin je jouw expertise kunt inzetten en je verder kunt ontwikkelen.
 • Ruimte voor innovatie en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • Een hechte en enthousiaste groep collega’s die er samen voor gaan.
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken (hybride werken).
 • En niet geheel onbelangrijk… een heel mooi salaris.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Bel, mail of app mij dan op 06-22236879 (Evert Braam)

We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige serverless applicaties op het Azure-platform te ontwikkelen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen!

Software Test Engineer

Hallo daar! Bij ons draait alles om teamwork, het creëren van mooie softwareoplossingen én het gebruik van het krachtige Azure-platform. We zijn een toonaangevend logistiek bedrijf die met behulp van Azure en zijn serverless componenten ernaar streeft om logistieke processen soepeler te laten verlopen en onze klanten blij te maken. In onze platte organisatie heerst een open cultuur waarin we elkaar niet verwijten, maar samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen. Bij ons wordt er ook ruimte gecreëerd voor leuke activiteiten en hebben we een werkomgeving waarin flexibiliteit centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor zowel technische als functioneel testen. Je werkt nauw samen met de business analyst, het ontwikkelteam en de stakeholders. Naast het ontwikkelen en implementeren van geautomatiseerde testscripts met Playwright, begeleid je ook de functionele tests en user acceptance tests. Je analyseert requirements, ontwerpt testcases en voert deze uit om te verifiëren of onze software voldoet aan de gestelde eisen en verwachtingen. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van de kwaliteit van onze software.

Wie zoeken we?

 • Je hebt ervaring met technisch testen, functioneel testen en begeleiding van user acceptance tests.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en implementeren van geautomatiseerde testscripts met Playwright.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt requirements vertalen naar effectieve testcases.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.
 • Je waardeert een open en respectvolle werkcultuur, waarin ideeën worden gedeeld en iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar bijdrage te leveren
 • Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om jouw expertise in Playwright-gebaseerde testautomatisering verder te ontwikkelen en toe te passen in een uitdagende logistieke omgeving.
 • Ruimte voor innovatie en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • Een hechte en enthousiaste groep collega’s die er samen voor gaan.
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken (hybride werken).
 • En niet geheel onbelangrijk… een heel mooi salaris.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Bel, mail of app mij dan op 06-22236879 (Evert Braam)

We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige serverless applicaties op het Azure-platform te ontwikkelen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen!

 

BBL / BOL STAGES

Wie ben jij?

Klaar voor een nieuwe uitdaging in een omgeving waar je écht kunt groeien? Zoek jij een plek waar je dagelijks wordt uitgedaagd en waar je jouw carrière een serieuze boost kunt geven? Kom dan stage lopen bij FPS Famous Pacific Shipping B.V.

Over ons

Wij zijn een bruisende logistieke krachtpatser gevestigd in het kloppende hart van de Rotterdamse Waalhaven. Met bijna 100 enthousiaste professionals aan boord, zijn wij gespecialiseerd in containergroepage. Ons netwerk? Wereldwijd, van lokale klanten tot internationale partners. Bij Famous draait alles om plezier in je werk; dat zie je, dat voel je en dat merken onze klanten. Omdat wij geloven dat gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot succes, zetten wij altijd in op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV of met eigen vervoer.

Wat ga je leren?

Bij ons in het bedrijf zal je ontdekken hoe je de administratieve kant van het cargadoors- en expeditiewerk aanpakt. Dit betekent dat je je bezighoudt met het verwerken van administratieve gegevens voor het lading- en scheepsdossier. Maar dat is nog niet alles! Je leert ook hoe je documenten opstelt voor het lading- en scheepsdossier en/of het transportproces. Hierdoor wordt al het benodigde papierwerk correct en op tijd afgehandeld.

Daarnaast gaan we je trainen in het meeslepende avontuur van commerciële cargadoors-/expediteursactiviteiten. Je gaat ontdekken hoe je contact maakt met klanten en hoe je je netwerk onderhoudt. Ook ga je leren hoe je klantwensen inventariseert, klanten informeert over alle mogelijkheden en hen adviseert over de meest briljante logistieke oplossingen. Dit zal je in staat stellen om op maat gemaakte diensten aan te bieden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van je klanten.

Wat bieden wij jou?

Zin in een plek waar je niet alleen maar stage loopt maar ook echt kunt groeien en bloeien? Dan zit je bij FPS Famous Pacific Shipping helemaal goed! Als onze nieuwe medewerker Customer Service kun je rekenen op:

 • Een prima salaris dat past bij je skills
 • Vergoeding van je reiskosten
 • Pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Een warme, collegiale sfeer
 • Uitjes die je niet wilt missen en events waar nog lang over wordt nagepraat
 • Elke vrijdag een heerlijke lunch om het weekend goed te beginnen

 

Solliciteer direct!

Enthousiast geworden over de functie maar heb je nog vragen? Neem dan contact op via 010- 78 90 663 of stuur een mail naar personeelszaken@rhhbv.n

Subscribe to our Famous newsletter and stay up to date with our latest developments.