Become Famous

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf waar er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan op een van onze vacatures!

Logistiek Administratief Medewerker

Do you wanna become Famous?
Heb je een MBO 4 diploma (of gelijkwaardig) en droom je van een carrière midden in de hectiek van de Rotterdamse haven? Mooi. Dan zoeken we jou. Zeker als je administratief al enige ervaring hebt, je Nederlands vloeiend- en je Engels goed is en je klaar bent voor je 1e of 2e stap in je loopbaan. Minstens zo belangrijk vinden wij het dat je over een flinke dosis werklust beschikt én een hoop gezelligheid meebrengt. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. voluit.
We hebben ons gespecialiseerd in wereldwijde containergroepagediensten en daarin zijn we best succesvol. Wij denken dat dat mede komt omdat we er alles aan doen om een fijne werkplek te creëren voor onze collega’s. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, help je waarschijnlijk ook met plezier onze klanten. Doe je nét even die stap extra die het verschil maakt. Naast een professionele werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden, bieden we je een echte collegiale werksfeer. Tuurlijk, er wordt hard gewerkt maar we verliezen elkaar daarbij niet uit het oog. Ook gaan we er regelmatig met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. O ja, en elke vrijdag trakteren we je op een luxe lunch.

Inhoud van de job
Samen met je team ga je een deel van de goederenstromen begeleiden. Je hebt contact met ons wereldwijde agentennetwerk en informeert onze agenten en klanten dagelijks over de stand van zaken. Om je verder te bekwamen in het vak, ben je bereid om de avondcursus Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) in Rotterdam te volgen, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder.

Kom je bij ons langs voor een gesprek?
Mail dan vandaag nog je CV naar marjolein@rhhbv.nl. Eerst even bellen kan ook natuurlijk: bel Marjolein Zonneveld Piek op 010-7890664.

Subscribe to our Famous newsletter and stay up to date with our latest developments.