Logistiek Administratief Medewerker

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf waar er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan op onze vacature!

Wie ben jij?
Een energiebom met gevoel voor humor. Dat hopen we. Maar ook dat de Rotterdamse haven je tot je kruin toe fascineert en je er graag elke dag met je neus middenin zit. Handig als je het MBO-diploma van het scheepvaart- en transport college (STC) al op zak hebt. En anders haal je dat gewoon alsnog terwijl je bij ons de praktijkkant leert. Het zou ons heel goed uitkomen als je al wat ervaring hebt opgedaan in een logistieke/administratieve functie maar het is geen must. Met drive en motivatie kom je bij ons al een heel eind.

Wie zijn wij?
FPS Famous Pacific Shipping B.V.; “Famous” in de volksmond. Een succesvolle, logistieke club met bijna 100 medewerkers, druktemakers wel, gespecialiseerd in containergroepage. Klanten en agenten zitten werkelijk over de hele wereld. Onze belangrijkste drijfveer: plezier hebben in wat je doet. Dat straal je uit, dat merkt de klant en dat betaalt zich uit. We zitten in de Rotterdamse Waalhaven. Prima te bereiken met eigen vervoer en met OV.

Wat ga je doen?
Samen met je team ga je de goederenstromen begeleiden. Je organiseert transporten van A tot Z. Of duidelijker nog: je houdt je agent steeds op de hoogte van waar zijn/haar zending zich bevindt. Dat is dus wereldwijd. Je geeft veel informatie en beantwoordt alle bijkomende vragen. Ook irritante. Per mail en per telefoon. Om het vak echt te leren ga je de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC in Rotterdam volgen. Dan heb je de basis. Daarna volgt de opleiding Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder. Wij betalen je opleidingen, vanzelfsprekend.

Wat krijg je ervoor?
Een team van professionals; collega’s die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Je krijgt een prettige werkplek voorzien van alle moderne middelen, een prima salaris, we vergoeden je reiskosten, sparen alvast mee voor je pensioen en we betalen alle benodigde opleidingen en cursussen. Famous kenmerkt zich door de goede werksfeer. We vinden het belangrijk dat er tijdens maar ook na het werk ruimte is voor fun en ontspanning. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit; doen we bijvoorbeeld mee aan de harbourrun, voetbaltoernooien, gamen we tegen elkaar, organiseren we jaarlijks een groot feest en gaan we lekker met elkaar uit eten. O ja, en elke vrijdag trakteren we je op een luxe lunch.

Wanna become Famous?
Waar wacht je nog op? Mail je CV vandaag nog naar personeelszaken@rhhbv.nl. Bellen kan ook. We horen je graag op 010 – 78 90 663.

Senior Software Engineer

Bij ons draait alles om teamwork, het creëren van mooie softwareoplossingen én het gebruik van het krachtige Azure-platform. We zijn een toonaangevend logistiek bedrijf die met behulp van Azure en zijn serverless componenten ernaar streeft om logistieke processen soepeler te laten verlopen en onze klanten blij te maken. Bij ons wordt er ook ruimte gecreëerd voor leuke activiteiten en hebben we een werkomgeving waarin flexibiliteit centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Senior C# Software Engineer ben je onderdeel van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van complexe serverless applicaties op het Azure-platform. Met jouw uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van C#, Azure en serverless concepten ben je in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en technische uitdagingen te overwinnen. Je werkt samen met een enthousiast, oplossingsgericht team van ontwikkelaars. In onze platte organisatie heerst een open cultuur waarin we elkaar niet verwijten, maar samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt ruime ervaring als Senior C# Software Engineer.
 • Je hebt kennis van Azure-services zoals Azure SQL, Functions, WebApps en Queues.
 • Je vindt het leuk om kennis te delen en anderen te coachen.
 • Je hebt een passie voor innovatie, bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bent in staat om technische uitdagingen om te zetten in creatieve oplossingen.
 • Je waardeert een open en respectvolle werkcultuur, waarin ideeën worden gedeeld en iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar bijdrage te leveren
 • Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal

Wat bieden we?

 • Een uitdagende werkomgeving waarin je jouw expertise kunt inzetten en je verder kunt ontwikkelen.
 • Ruimte voor innovatie en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • Een hechte en enthousiaste groep collega’s die er samen voor gaan.
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken (hybride werken).
 • En niet geheel onbelangrijk… een heel mooi salaris.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Bel, mail of app mij dan op 06-22236879 (Evert Braam)

We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige serverless applicaties op het Azure-platform te ontwikkelen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen!

Software Test Engineer

Hallo daar! Bij ons draait alles om teamwork, het creëren van mooie softwareoplossingen én het gebruik van het krachtige Azure-platform. We zijn een toonaangevend logistiek bedrijf die met behulp van Azure en zijn serverless componenten ernaar streeft om logistieke processen soepeler te laten verlopen en onze klanten blij te maken. In onze platte organisatie heerst een open cultuur waarin we elkaar niet verwijten, maar samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen. Bij ons wordt er ook ruimte gecreëerd voor leuke activiteiten en hebben we een werkomgeving waarin flexibiliteit centraal staat.

Wat ga je doen?

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor zowel technische als functioneel testen. Je werkt nauw samen met de business analyst, het ontwikkelteam en de stakeholders. Naast het ontwikkelen en implementeren van geautomatiseerde testscripts met Playwright, begeleid je ook de functionele tests en user acceptance tests. Je analyseert requirements, ontwerpt testcases en voert deze uit om te verifiëren of onze software voldoet aan de gestelde eisen en verwachtingen. Jouw rol is cruciaal in het waarborgen van de kwaliteit van onze software.

Wie zoeken we?

 • Je hebt ervaring met technisch testen, functioneel testen en begeleiding van user acceptance tests.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en implementeren van geautomatiseerde testscripts met Playwright.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt requirements vertalen naar effectieve testcases.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.
 • Je waardeert een open en respectvolle werkcultuur, waarin ideeën worden gedeeld en iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar bijdrage te leveren
 • Verder spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om jouw expertise in Playwright-gebaseerde testautomatisering verder te ontwikkelen en toe te passen in een uitdagende logistieke omgeving.
 • Ruimte voor innovatie en het uitproberen van nieuwe ideeën.
 • Een hechte en enthousiaste groep collega’s die er samen voor gaan.
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken (hybride werken).
 • En niet geheel onbelangrijk… een heel mooi salaris.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Bel, mail of app mij dan op 06-22236879 (Evert Braam)

We kijken ernaar uit om samen met jou geweldige serverless applicaties op het Azure-platform te ontwikkelen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen!

Subscribe to our Famous newsletter and stay up to date with our latest developments.