Job opportunities
Wanna become famous? … join us at Famous Pacific Shipping!

Logistiek Medewerk(st)er

Dit ben jij
Allereerst hopen we dat je een prettige, sympathieke persoonlijkheid bent. Je hebt bij voorkeur een diploma op HAVO-, MBO-4 of gelijkwaardig niveau en je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk op een behoorlijk niveau. Als je al wat (stage-) ervaring hebt opgedaan binnen de logistieke sector, dan vinden we dat fijn maar het is geen vereiste. Dat je veel energie hebt, fulltime kunt werken, communicatief vaardig bent én graag wilt leren, vinden we veel belangrijker.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. is een jonge, dynamische organisatie, actief in de container-groepage. We onderhouden wereldwijd diverse inkomende en uitgaande groepage-diensten. En we groeien!
Ons kantoor is gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven.

Dit vragen we van je
Samen met je team ga je de documentatiestroom begeleiden. Daar horen allerlei administratieve en commerciële taken bij zoals het afgeven van tarieven, het inboeken van inkomende orders, facturatie en het onderhouden van contact met klanten, collega’s en de overzeese kantoren van ons wereldwijde netwerk. Om je verder te bekwamen in het vak, ben je bereid om de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) in Rotterdam te volgen, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder.

Dit bieden we je
Je komt te werken in een enthousiast team van professionals; bij mensen die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Er heerst een fijne, collegiale sfeer. We vinden het belangrijk dat er tijdens – maar ook na het werk – ruimte is voor ontspanning en fun. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. Verder krijg je een mooie, professionele werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening, studiemogelijkheden én iedere vrijdag gratis lunch!

Wanna become famous?
Mail dan vandaag nog je CV en je motivatiebrief naar: patty@rhhbv.nl
Liever eerst even telefonisch contact ? Bel Patty van Polen via 010 – 789 0663