Job opportunities
Wanna become famous? … join us at Famous Pacific Shipping!

Testanalist

Dit ben jij
Een aardig mens, een energieke persoonlijkheid die initiatief neemt. Dat vinden we belangrijk. Vanzelfsprekend ben je integer en is vertrouwelijke informatie bij jou in goede handen. Verder ben je resultaatgericht, ben je analytisch ingesteld en werk je nauwkeurig. Qua denk-/werkniveau is het belangrijk dat dit op HBO niveau ligt. Je hebt ervaring met het testen van Windows Services/WCF, Desktop- en Web applicaties, hierbij is kennis van C#, ASP.NET, T-SQL, .NET Framework en tools als Visual Studio en Visual Studio Online een pré. Last but not least beschik je over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit ga je doen
Het betreft hier een nieuwe functie, je krijgt alle ruimte om hier invulling aan te geven in overleg met de ICT Manager. Je kerntaken zullen bestaan uit het testen van nieuwe applicaties en functionaliteiten, het analyseren van (mogelijke) bugs en het ondersteunen van (eind)gebruikers. Verder werk je mee aan continue optimalisatie binnen de eigen afdeling, denk hierbij bijvoorbeeld aan continuous delivery, initieer je vernieuwingen en mogelijkheden en deel je actief kennis met je collega’s.

Dit bieden we je
Je krijgt 5 directe collega’s. Stuk voor stuk IT-professionals. Er heerst een heel prettige, informele sfeer. Verder krijg je een moderne, professionele werkplek voorzien van alle benodigde middelen, een goed salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden. O ja, en iedere vrijdag lunch van de zaak 😊

Praten?
Mail je CV naar patty@rhhbv.nl Liever eerst telefonisch contact ? Bel 010 – 78 90 663.

Logistiek Medewerker

Dit ben jij
Allereerst hopen we dat je een prettige, sympathieke persoonlijkheid bent. Je hebt bij voorkeur een diploma op HAVO-, MBO-4 of gelijkwaardig niveau en je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk op een behoorlijk niveau. Als je al wat (stage-) ervaring hebt opgedaan binnen de logistieke sector, dan vinden we dat fijn maar het is geen vereiste. Dat je veel energie hebt, fulltime kunt werken, communicatief vaardig bent én graag wilt leren, vinden we veel belangrijker.

Dit zijn wij
FPS Famous Pacific Shipping B.V. is een jonge, dynamische organisatie, actief in de container-groepage. We onderhouden wereldwijd diverse inkomende en uitgaande groepage-diensten. En we groeien!
Ons kantoor is gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven.

Dit vragen we van je
Samen met je team ga je de documentatiestroom begeleiden. Daar horen allerlei administratieve en commerciële taken bij zoals het afgeven van tarieven, het inboeken van inkomende orders, facturatie en het onderhouden van contact met klanten, collega’s en de overzeese kantoren van ons wereldwijde netwerk. Om je verder te bekwamen in het vak, ben je bereid om de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) in Rotterdam te volgen, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder.

Dit bieden we je
Je komt te werken in een enthousiast team van professionals; bij mensen die hard werken maar elkaar daarbij niet uit het oog verliezen. Er heerst een fijne, collegiale sfeer. We vinden het belangrijk dat er tijdens – maar ook na het werk – ruimte is voor ontspanning en fun. Regelmatig gaan we er met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. Verder krijg je een mooie, professionele werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening, studiemogelijkheden én iedere vrijdag gratis lunch!

Wanna become famous?
Mail dan vandaag nog je CV en je motivatiebrief naar: patty@rhhbv.nl
Liever eerst even telefonisch contact ? Bel Patty van Polen via 010 – 789 0663