Job opportunities
Wanna become famous? … join us at Famous Pacific Shipping!

Wij zijn Famous.
FPS Famous Pacific Shipping B.V. voluit.
We hebben ons gespecialiseerd in wereldwijde containergroepagediensten en daarin zijn we best succesvol. Wij denken dat dat mede komt omdat we er alles aan doen om een fijne werkplek te creëren voor onze collega’s. Immers, als je met plezier naar je werk gaat, help je waarschijnlijk ook met plezier onze klanten. Doe je nét even die stap extra die het verschil maakt.
Naast een professionele werkplek voorzien van alle benodigde moderne middelen, een prima salaris, reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden, bieden we je een echte collegiale werksfeer. Tuurlijk, er wordt hard gewerkt maar we verliezen elkaar daarbij niet uit het oog. Ook gaan we er regelmatig met elkaar op uit en worden er leuke events georganiseerd. O ja, en elke vrijdag betalen we je lunch.

Wat houdt het werk in?
Samen met je team ga je de goederenstromen begeleiden. Je hebt contact met ons wereldwijde agentennetwerk en informeert de agenten dagelijks over de stand van zaken. Om je verder te bekwamen in het vak, ben je bereid om de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) in Rotterdam te volgen, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur voor het internationaal erkende Fiata-diploma Freight Forwarder

Wil jij Famous worden?
Laat van je horen! Zeker als je een opleiding op HAVO/MBO niveau hebt afgerond, je hart sneller gaat kloppen van de dynamiek van de logistieke wereld of er al wat ervaring hebt opgedaan.
Verder zijn een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal belangrijk en – last maar zeker not least – vinden we het een must dat je een vrolijkerd bent met een prettig karakter en dat je over een flinke dosis werklust beschikt.

Zien we je binnenkort?
Mail dan vandaag nog je CV naar patty@rhhbv.nl . Eerst even bellen kan ook natuurlijk. Bel Patty van Polen via 010 – 78 90 663 of na kantoortijd via 06 – 51 96 30 92.