FPS Famous Pacific Shipping B.V. is een jong en dynamisch bedrijf actief in de container groepage. FPS onderhoudt diverse groepagediensten wereldwijd zowel inkomend als uitgaand. Ten behoeve van onze sterk groeiende import- en exportafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die opgeleid willen worden tot:

Logistiek medewerker M/V (fulltime)

De functie:

De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de documentatiestroom met alle daarbij behorende administratieve- en commerciële taken zoals bv tarieven afgeven, inkomende orders inboeken, facturatie en communicatie onderhouden met klanten, collega’s en overzeese kantoren van ons wereldwijde netwerk.

Uw profiel:

  • U bent minimaal in het bezit van een HAVO/MBO4 diploma of een diploma vaneen gelijkwaardig niveau.
  • Relevante vooropleiding is een pre maar geen vereiste.Goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Relevante werkervaring is een pre maar geen vereiste.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Bereid zijn tot het volgen van de avondopleiding Scheepvaart, Vervoer en Expeditie aan het STC (Scheepvaart en Transport College) te Rotterdam, eventueel gevolgd door de opleiding tot Expediteur aan het STC, voor het internationaal erkende Fiata diploma “Freight Forwarder”.

FPS biedt u een uitdagende en afwisselende fulltime baan met groeimogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze functie, stuur dan uw schriftelijke sollicitatie met CV met foto naar:

FPS Famous Pacific Shipping B.V.
T.a.v. dhr. P. Brands
E-mail: vacature@fpsrtm.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: voltijd